• Welcome, Guest. Please login.
 
January 18, 2021, 04:37:25 PM

News:

WELCOME TO THE NEW ARCHIVE SITE. This contains all forum data from 2004 to July 2013


Slow site

Started by PJ, March 02, 2013, 03:16:40 PM

PJ

Anyone noticing the site very slow? I've noticed it slow since the activation of Tapatalk, on the Tapatalk app its horrendously slow compared to other forums, but to the extent I have to give up.

Just been on it on the PC and its still slow, yet all other sites are fine?


Monkeyb0b

Been fine on my PC just been having a poke about at the recent stuff. Ok on mobile to

Kit B

Just checked site via Piefone , laptop and desktop.

All ok.
2002 ZX7R in green of course.

Living in an ex council house with a FANTASTIC attic conversion courtesy of good mates and 3 grand.

MOz

Same here. Mega quick, no issues.

Stupid Tapatalk signature Karma Peej

Kit B

On first glimpse at the thread title.

I thought he was in the toilet and constipated.
2002 ZX7R in green of course.

Living in an ex council house with a FANTASTIC attic conversion courtesy of good mates and 3 grand.

Coyote

It does seem to take ages to open threads.

Jonesy


Millhouse

All fine from piehone Here...

Tap talk=pony

Kit B

strange.

Site was off for a bit there.
2002 ZX7R in green of course.

Living in an ex council house with a FANTASTIC attic conversion courtesy of good mates and 3 grand.

Green_Ninja

no issues here on laptop
Triumph Street Triple R - Black

PJ

Site was completely down for a while, all OK now :)

PJ

Quote from: MOz on March 02, 2013, 05:34:37 PM
Stupid Tapatalk signature Karma Peej

Blame Tapatalk for that, not me. Its a default setting.